milieuvriendelijk koelen direct spot HE Hybride ICT cooler

Wij mogen ons specialist in milieuvriendelijk koelen noemen.

En nog belangrijker, wij hebben het ook toegepast in onze innovatieve ventilatieoplossingen voor onder andere scholen en andere grote gebouwen.

Het principe is gebaseerd op adiabatische koeling – afkoelen door verdamping. Ten opzichte van airconditioning zoals die de afgelopen decennia is geperfectioneerd, is adiabatische koeling energiezuinig en bovendien milieuvriendelijk. Er zijn namelijk geen koudemiddelen (freon) nodig. De koelsystemen van VA Climate maken het aanvoeren van 100 procent frisse lucht van buiten mogelijk. Energiezuinig koelen gaat goed samen met ruimteventilatie, wat zorgt voor een gezond binnenklimaat. VA Climate ontwerpt en levert oplossingen op maat voor onder andere kantoren, productiebedrijven, scholen, winkels en zelfs datacenters.

Ons enthousiasme over duurzaam koelen en ventileren heeft een reeks innovatieve producten opgeleverd, die wij met trots aan u presenteren. Dit zijn:

Meer weten over onze adiabatische koelsystemen? Via de links hierboven vindt u informatie over onze verschillende adiabatische koelsystemen. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor advies over uw situatie.

Meer weten over VA Climate’s ventilatieoplossingen?

VA Climate levert componenten en verzorgt projecten ‘turn key’. Bel ons voor meer informatie of neem contact op via het contactformulier op onze website. De kans is groot dat u net als wij enthousiast wordt over duurzame koel- en ventilatieoplossingen.


Wij zijn specialist op het gebied van klimaatbeheersing in de utiliteit en industrie. Onze energiezuinige oplossingen voor koelen zijn gebaseerd op adiabatische koeling. Ook als het gaat over milieuvriendelijke ventilatie voor grote gebouwen zoals scholen en parkeergarage installaties is VA Climate uw partner. Wij zijn u graag van dienst. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.