spot coolers

Spot Coolers

VA Climate levert verplaatsbare Spot Coolers van het fabricaat Port-A-Cool. U hoeft deze mobiele koeler alleen aan te sluiten op water en elektriciteit. Hierdoor is de koeler eenvoudig in gebruik en brengt deze geen installatiekosten met zich mee! Er wordt gebruik gemaakt van een milieuvriendelijk adiabatisch koel- en ventilatieysteem, gebaseerd op het koelen van 100 procent verse buitenlucht door het direct laten verdampen van water. De ventilatielucht wordt door een bevochtigingspakket aangezogen waarbij het water verdampt en de lucht afgekoeld wordt. Deze lucht wordt direct in de ruimte ingeblazen.

spotcoolers7 spotcoolers1 spotcoolers6 spotcoolers5

Het hart van het systeem is een energiezuinige gelijkstroom ventilator en een recirculatiepomp die ervoor zorgt dat er geen water verspild wordt. Het energieverbruik is hiermee minimaal en milieuvriendelijk omdat er geen gebruik gemaakt wordt van koudemiddelen zoals freon. Energiezuinig en goedkoop koelen dus! Gemiddeld wordt de buitenlucht tussen de 6 tot 10 graden afgekoeld.

spotcoolers4 spotcoolers3 spotcoolers2

Doordat de Spot Coolers mobiel zijn, bent u flexibel in het gebruik. De Spot Coolers zijn uitermate geschikt voor het koelen van goed geventileerde of (half) open ruimtes zoals loodsen, fabrieken, feesttenten en zelfs terrassen.

Lees in onderstaande brochure meer over de specificaties van de verplaatsbare Spot Cooler.

spotcooler brochure (download pdf)

 

Heeft u vragen? Bel ons of vraag vrijblijvend meer informatie op via het contactformulier.


Wij zijn specialist op het gebied van klimaatbeheersing in de utiliteit en industrie. Onze energiezuinige oplossingen voor koelen zijn gebaseerd op adiabatische koeling. Ook als het gaat over milieuvriendelijke ventilatie voor grote gebouwen zoals scholen is VA Climate uw partner. Wij zijn u graag van dienst.