Systemen voor stuwkrachtventilatie

Systemen voor stuwkrachtventilatie

Onder de grond en bij het groter worden van parkeergarages biedt stuwkrachtventilatie de ideale oplossing. Systemen voor stuwkrachtventilatie kunnen daarbij ook worden ingezet als rookbeheersingssysteem. Het ontwerpen van een installatie vraagt dan ook ervaring en maatwerk. VA Climate heeft voor iedere situatie een passende oplossing. Wij adviseren vanuit vakkennis en ervaring uit de praktijk.

VA Climate put bij het ontwerpen van een compleet ventilatiesysteem uit het assortiment aan stuwkrachtventilatoren dat in de markt beschikbaar is. VA Climate denkt ook met leveranciers mee en staat bijvoorbeeld aan de basis van de platte stuwkrachtventilator van Exceljet. Ventilatoren die met een beperkte inbouwhoogte van 200 tot 300 mm een enorme stuwkracht leveren. Door de optimale uitblaashoek is het rendement beter dan van ronde stuwkrachtventilatoren.

Voordelen van de juiste stuwkrachtventilatoren:

  • Geen fysieke brandcompartimentering noodzakelijk
  • Besparing op brandwerende wanden en branddeuren
  • Uitgebreide luchtkanalen zijn overbodig
  • Sturing op basis van detectie zorgt voor energiebesparing

Wij zijn specialist op het gebied van klimaatbeheersing in de utiliteit en industrie. Of het nu gaat over milieuvriendelijk koelen, ventilatiesystemen of andere parkeergarage installaties, wij geven u graag advies. Wij zijn u van dienst voor de installatie tot en met service en onderhoud.