Nieuw in ons assortiment zijn de BIOCOOL koelers

De BIOCOOL koelers zijn de topmodellen in het assortiment van VA Climate. Deze directe adiabatische koelers zorgen voor een nauwkeurig regelbare toevoer van verse, frisse en gekoelde buitenlucht. De BIOCOOL koelers zijn geschikt voor het koelen van grote ruimtes. Met meer capaciteit is de BIO 30 geschikter voor het koelen van grotere ruimtes dan de BIO 18. Deze BIOCOOL koelers zijn beide voorzien van de nieuwste motor- en regeltechniek. Daardoor leveren ze extra capaciteit bij een extreem laag energiegebruik.

De BIOCOOL koelers zijn uitgerust met onderhoudsvriendelijke koelpads gemaakt van kunststof. De koelers worden geleverd met een Dyalogo-regeling met touchscreen. Hiermee kunnen ze op eenvoudige wijze worden bediend, ook geschakeld indien gewenst. Er kunnen verschillende zones worden geprogrammeerd. Met één regeling kunnen tot 24 apparaten worden aangestuurd. Ook zijn er mogelijkheden om externe apparaten aan te sturen, zoals dakventilatoren en de interactie met de brandmeldinstallatie. Met behulp van een internetverbinding kan de unit aangestuurd of bekeken worden via een externe pc of app (Android of iOS).

Toepassingsgebieden van de BIOCOOL koelers

  • distributiecentra
  • opslagloodsen
  • werkplaatsen
  • magazijnen
  • fabriekshallen

Voor meer informatie over onze BIOCOOL koelers klik hier!

Heeft u vragen? Bel ons of vraag vrijblijvend meer informatie op via het contactformulier.

Wij zijn specialist op het gebied van klimaatbeheersing in de utiliteit en industrie. Onze energiezuinige oplossingen voor koelen zijn gebaseerd op adiabatische koeling. Ook als het gaat over milieuvriendelijke ventilatie voor grote gebouwen zoals scholen is VA Climate uw partner. Wij zijn u graag van dienst.