Onze mobiele adiabatische koelers zorgen voor effectieve koeling op locatie. Adiabatische koeling, ook wel verdampingskoeling genoemd, is koeling door het verdampen van water. Hierdoor is het ten opzichte van traditionele airconditioning een energiezuinige en goedkope oplossing. Koop of huur uw mobiele koeler bij VA Climate.

Tijdelijke koeling op locatie

Mobiele koeling in de vorm van verplaatsbare koelers is ideaal voor wanneer u tijdelijk en op locatie koele lucht nodig heeft. In productieruimtes voor de koeling bij machines, maar ook voor feesten, feesttenten en sportkantines. De verplaatsbare koelers zijn effectief en voordelig in gebruik. De koeler hoeft slechts aangesloten te worden op water en elektriciteit en is hierdoor uiterst mobiel. De aanschaf van een mobiele koeler is de beste keuze wanneer u regelmatig koeling nodig heeft op verschillende plekken.

Mobiele koeler huren

Het is bij VA Climate ook mogelijk een koeler te huren. Erg prettig wanneer u (onverwacht) tijdelijk extra koelcapaciteit nodig heeft. Wilt u het principe van adiabatische koeling ervaren voordat u een vast koelsysteem aanschaft? Ook hiervoor is het huren van een mobiele adiabatische koeler van VA Climate ideaal. We bieden aantrekkelijke tarieven voor het huren van koelsystemen.

VA Climate is constant op zoek naar nieuwe koeltechnieken en de beste oplossingen. De WINMORE mobiele koeler is een van de nieuwste aanwinsten in ons assortiment.
Onze BIOCOOL Portable is geschikt voor kleinere ruimtes zoals bijvoorbeeld op kantoor of thuis.

Bekijk onze mobiele koelers: