Parkeergarage installaties

VA Climate verzorgt systemen voor de ventilatie van parkeergarages, CO- en LPG-gasdetectie en branddetectie. Van installatie tot onderhoud.

Als onafhankelijke partij kijkt VA Climate kritisch naar de verschillende onderdelen van de parkeergarage-installatie.

Hiervoor wordt een Programma van Eisen opgesteld. In het Programma van Eisen worden de functionele eisen van het parkeergarageventilatie- en branddetectiesysteem omschreven. Ook worden de uitgangspunten meegegeven voor ontwerp, installatie, veiligheidscertificatie en onderhoud van de systemen. Parkeergarage installaties van VA Climate voldoen op alle fronten aan de geldende normen en huidige inzichten. Wij werken volgens de ontwerpnorm NEN 2443 voor parkeergarages en de wettelijke eisen van het Bouwbesluit 2012. Frisse lucht en een veilige omgeving voor de gebruikers van uw parkeergarage staan daarbij steeds voorop.

VA Climate verzorgt service en onderhoud aan de ventilatiesystemen en de gasdetectie- en brandmeldinstallaties in parkeergarages. Ervaren monteurs staan voor u klaar voor periodiek onderhoud en in het geval van een storing die snel en betrouwbaar moet worden opgelost. Met een beheer- en onderhoudsovereenkomst heeft u er geen omkijken naar.

Wilt u meer weten over onze parkeergarage installaties? Neem direct contact met ons op of bekijk de verschillende producten op onze website.

Voor u uitgelichte onderwerpen en producten