Onze visie

Frisse lucht en een gezond binnenklimaat zijn voor iedere werkomgeving belangrijk. Met slimme technische oplossingen, zoals het toepassen van adiabatisch koelen in plaats van airconditioning zijn belangrijke besparingen te realiseren. Zowel in termen van CO2-emissie als voor uw portemonnee. Koelen en tegelijkertijd ventileren is met deze nieuwe systemen geen probleem meer. Frisse lucht en duurzaamheid gaan dan ook prima samen. VA Climate levert met een netwerk van specialisten advies, systeemcomponenten, complete luchtbehandelingsinstallaties en onderhoud, zodat u er geen omkijken naar heeft.

VA Climate beschikt over 25 jaar ervaring met werken aan klimaatbeheersing in gebouwen. De vindingrijkheid om nieuwe en schone technieken in de praktijk toe te passen past helemaal bij onze visie. Bij VA Climate voelen we ons bij de zoektocht naar een duurzame economie als een vis in het water.


Waardevolle kenmerken

Wij geloven dat wij het verschil maken op voor ons zeer waardevolle kenmerken, namelijk passie voor het vak, specialistische kennis, totaalpakket inclusief service en onderhoud en het geven van onafhankelijk advies. VA Climate bundelt de ervaring en vindingrijkheid van specialisten in ventilatie, koeling en luchtbehandeling. Hierdoor lopen wij voorop met adiabatische koeling en systemen voor parkeergarageventilatie. Met gekwalificeerde monteurs zorgen wij ervoor dat dat alle systemen ook blijven functioneren zoals het hoort. 

Terug naar homepage