ventilatie

Ruim tien jaar geleden startte ik VA Climate met de gedachte zelfstandig meer voor mijn klanten te kunnen betekenen. Ik opereer als onafhankelijk adviseur met een goed inzicht in het ontwerpen, installeren en onderhouden van koel-, ventilatie-, en gasdetectiesystemen. Daardoor kan ik de best passende installaties en mensen koppelen aan een specifiek binnenklimaat project. Deskundigheid en vooral betrokkenheid, maakten dat klanten mij vroegen de bouw en installatie te begeleiden. En vervolgens vroegen voor het beheer en onderhoud. Met een netwerk van vakkundige monteurs bleek service en onderhoud lokaal op maat te organiseren. Vrijwel altijd kan VA Climate de zorg voor de installaties uit handen nemen tegen lagere kosten. Zo is VA Climate uitgegroeid tot totaalleverancier, van installatie tot onderhoud.

Adiabatisch koelen i.p.v. traditionele airconditioning

Mijn passie voor techniek vertaalde zich eerst in het uitwisselen van ideeën over energiebesparing en vervolgens tot het toepassen van adiabatisch koelen i.p.v. traditionele airconditioning. Met partner Hoteco zijn de technieken geoptimaliseerd en omgezet in een reeks van milieuvriendelijke koel- en ventilatiesystemen. VA Climate levert adiabatische koel- en ventilatiesystemen als component op maat en als onderdeel van turn-key projecten.

Parkeergarage ventilatie- en veiligheidssystemen

Specifiek voor parkeergarages is VA Climate een partnerschap aangegaan met ExcelAir. De integratie met een gasdetectiesysteem, de regeling van het geheel inclusief RWA installatie en inspectiecertificaat zorgt dat de ventilatieoplossing voor parkeergarages van VA Climate aan de hoogste veiligheidseisen voldoet.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem contact op, ik ben u graag van dienst.

Ton van Arkel

 

 


Terug naar homepage