How it’s Done+

VA Climate, zaterdag 6 juni om 16.30 uur bij RTLZ, How it’s Done+

VA Climate wordt belicht in de aanstaande uitzending van ‘How It’s Done+’ van RTLZ. De reportage staat in het teken van energiezuinig koelen en ventileren. Zomerse temperaturen en frisse lucht, daar gaat het om. Zeker in deze tijd een actueel thema. Ton van Arkel legt in eenvoudige bewoordingen uit, hoe adiabatische koeling werkt en wat de voordelen zijn.

De uitzending van aanstaande zaterdag wordt herhaald op maandag 8 juni om 10.30 uur en op donderdag 11 juni om 16.30 uur.


VA Climate uit Doorwerth is gespecialiseerd in klimaatbeheersingsoplossingen voor kantoren, scholen, sportzalen, productiehallen en logistieke centra. Als dealer van het innovatieve BIO Cool uit Valencia loopt VA Climate voorop als het gaat om energiezuinig koelen en ventileren.

How It’s Done plus van RTLZ biedt wekelijks een halfuur inspirerende ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren. De kijker wordt meegenomen in tal van ontwikkelingen, noviteiten en kansen bij de vele branches in de ondernemerswereld. How it’s done belicht zowel bekend als onbekende markten voor een breed publiek. Kennis, ervaring en de nooit aflatende drive om succesvol te willen ondernemen is de kern van het programma.